Roxyheadmartyhands.jpg

ONZE CHIROPRACTOR

Dr. Martin Gregor

"Hi, ik ben Dr. Martin, de eigenaar van Chiropractic Connection. Ik ben een chiropractor, vader, surfer en allround liefhebber van het leven.

Ik ben nu meer dan 15 jaar chiropractor en ik vind het fantastisch om mensen te kunnen helpen en ze weer te laten genieten van de dingen die het meest voor hen betekenen. Of dat nu als een liefhebbende moeder, vader of grootouder is. Of als je op jouw best wilt presteren op het werk of plezier wilt maken.

Als een vader van onze mooie dochter Roxi is het erg belangrijk voor mij om ervoor te zorgen dat kinderen de beste start in het leven krijgen. Ik ben zeer toegewijd om te werken met zwangere moeders om een vlotte zwangerschap en bevalling te garanderen en ook om met pasgeboren baby's en kinderen te werken om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke start in hun leven mogen ervaren.

Mijn andere passie is werken met atleten. Professionele en recreatieve sporters hebben dezelfde doelen om de prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Door onderliggende structurele onevenwichtigheden en zwakke punten te vinden en te corrigeren, kunnen we jou helpen jouw doelen te bereiken.

Toen mijn eigen moeder zwaar gewond raakte bij een ongeluk was ik pas 4 jaar oud. Ze probeerde van alles, van pijnmedicatie tot fysiotherapie en massage. De enige persoon die haar kon helpen om uit de pijn te komen en uiteindelijk haar leven terug te krijgen, was onze Chiropractor. Zonder drugs of chirurgie te gebruiken, hielp hij haar, haar structuur en kracht te herstellen, zodat haar lichaam zichzelf kon genezen. Dit was mijn inspiratie om een Chiropractor te worden en anderen te helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven op natuurlijke wijze te herstellen en te verbeteren. Ik vind het heel interessant naar gezondheid en functie te kijken vanuit een ander perspectief en de veranderingen die we met mensen bereiken, zijn zo lonend."

Je kunt hier meer te weten komen over Chiropractie en wat u kunt verwachten van je bezoek aan ons. Ook kun je het kantoor bellen op 0640 569 731 om een afspraak te maken of online een afspraak te maken.

Dr. Martin is een gepassioneerde chiropractor, partner en vader. Met meer dan 16 jaar werkervaring en samenwerkingen met de besten uit de gezondheids- en welzijnsindustrieën van Australië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Indonesië en nu Amsterdam, beschikt hij over een schat aan kennis en vaardigheden om uitzonderlijke zorg voor jou en jouw gezin te bieden. Hij heeft uitgebreide postdoctorale studies uitgevoerd in kindergeneeskunde en neurologie.

Hij is afgestudeerd aan de Macquarie University (Sydney) en de University of QLD (Brisbane) en lid van de Nederlandse Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC) en de International Chiropractor's Association (ICA).

IMG_20170820_124718-01.jpeg
SQUARESPACE TUTORIAL BRAD GOOD