Janamartyhands.jpg

AFSPRAKEN

Eerste consult
Jouw chiropractor zal jouw huidige zorgen en gezondheidsgeschiedenis uit het verleden bespreken en een grondig onderzoek van uw ruggengraat- en zenuwstelsel uitvoeren. Het doel van dit bezoek is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw disfuncties zodat wij jou het beste kunnen helpen. Indien van toepassing, zal de chiropractor tijdens deze afspraak de eerste behandeling geven.

Tweede afspraak
De chiropractor zal jouw onderzoeksresultaten en aanbevolen plan bespreken om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Reguliere afspraak 
Dit is waar de magische verandering plaatsvindt. Genezing kost tijd en door consistent te zijn, behaalt men resultaten. Elke behandeling bouwt voort op de volgende om je te helpen jouw beste zelf te zijn.

Voortgangsbeoordelingen
We zullen periodieke evaluaties uitvoeren om jouw voortgang te controleren en jouw doelen opnieuw te bekijken om ervoor te zorgen dat je op het goede spoor blijft. 

ONZE KOSTEN & VERZEKERING

VOLWASSENEN
Eerste consult € 85
Reguliere afspraak € 60

KINDEREN / LEERLINGEN / SENIOREN
Eerste consult € 75
Reguliere afspraak € 55

Dr. Martin is lid van Nederlandse Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC) en de International Chiropractor's Association (ICA).

Chiropractie wordt gedekt door de meeste ziektekostenverzekeringen, maar elk verzekeringsbedrijf en individueel pakket varieert.
We adviseren om dit bij jouw eigen verzekeraar te controleren.

De volgende links geeft een samenvatting:
www.chiropractievergoeding.nl
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Wij bieden facturen per e-mail na elke sessie.

Wij accepteren pin of contant. De betaling is verschuldigd op het moment van de behandeling.

SQUARESPACE TUTORIAL BRAD GOOD